Onze Accommodatie

Paardensport Chardon is een veelzijdig familie bedrijf waar inmiddels de derde generatie actief is in de paardensport. Vlak bij de Randstad in het groene Midden Delfland hebben we alle mogelijkheden gecreeerd om de paardensport te beoefenen, van recreatief tot en met topsportniveau, onder vakkundige begeleiding.

Ligging; vlak bij de A4, direkt aangesloten aan het groengebied Midden Delfland met prachtige ruiterpaden. (Ruiterpadenmiddendelfland.nl) 
Stalling; ruime, frisse en lichte boxen. Stro bedding. Wasplaatsen, solarium, beveiligde zadelruimten. 
Trainingsfaciliteiten; Paddocks, longeerbaan, 40mtr-80mtr buitenrijbaan, 20mtr-65mtr binnenrijbaan, 20mtr-40mtr binnenrijbaan.
Overdekte trainingsmolen. Eventing terrein en trainingsbaan voor de mensport. Alle banen beschikken over een all weather bodem van de firma Agterberg.
Instructie; voor onze pensiongasten is er een goed opgeleid instructie team om de ruiters in de verschillende disciplines te begeleiden.
In de zomer is er gelegenheid voor weidegang.

 

 

 

 

Ligging Accommodatie

Ons bedrijf is heel eenvoudig bereikbaar vanaf de A4 vlak bij afrit 13 Den Hoorn/Schipluiden.
Midden in het groene gebied van Midden Delfland, tussen de grote steden Den Haag en Rotterdam. Vanaf het bedrijf kun je zo het ruiterpad op wat loopt tot aan Maasland, Schipluiden, Vlaardingen en Schiedam.


De bus stopt 200mtr verderop en brengt je rechtstreeks naar station Delft.

 

Faciliteiten paardensport Chardon

Binnen en buiten!

Ook wat betreft de rijbanen is het prima geregeld. De binnenbaan is 20m bij 65m. De buitenbaan is 40m bij 80m. Beide rijbanen zijn voorzien van een bodem van firma Agterberg. Dit maakt samen met de longeerpiste, de paddocks en de stapmolen het geheel tot een plaats waar je als ruiter altijd heerlijk met je paard bezig kunt zijn.

Gedurende de zomermaanden kunnen de paarden dagelijks een paar uurtjes in de wei. Verder kan de ruiter veilig met zijn paard in het recreatiegebied Midden-Delfland komen om daar te genieten van de rust en de natuur. 

                                    

Zadelkamer en wasplaats met solarium

chardon solarium paard

De ruime zadelkamers met royale zadelkasten en dekenrekken zijn voorzien van verwarming. Deze ruimtes worden ’s nachts afgesloten en op alarm gezet. Verder zijn er wasplaatsen, voorzien van warm en koud water en is er een solarium.

 

 

 
 
Het eventingterrein

waterbak chardonHet eventingterrein van Manege Chardon beschikt over een zeer goede allweather- bodem, die het gehele jaar begaanbaar is. De eventing hindernissen zijn gevarieerd van beginner tot gevorderd. Het terrein bestaat uit op/ en afsprongen, waterbak, punten, smalletjes, etc. De verschillende verplaatsbare hindernissen staan regelmatig op een andere plaats. Trainen kan uitsluitend met instructie. De instructie wordt aangeboden door Jeannette Chardon. Er worden regelmatig groepslessen georganiseerd, waarvoor u zich kan opgeven. Via de facebook pagina van Manege Chardon kunt u hierover op de hoogte blijven.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok