Nieuwe Hoofdsponsor IJsbrand

 

Vier voudig Wereldkampioen en 25-voudig Nederlands kampioen IJsbrand Chardon heeft in sport-, fok- en hengstenstal Black Horses uit Sliedrecht een nieuwe Hoofdsponsor gevonden voor de komende twee jaar.

 

Black Horses

 

De eigenaar van Black Horses Jan Vink is geen onbekende in de paardensport. De gepassioneerde paardenman streeft op nagenoeg alle hippische gebieden het hoogste doel na. Black Horses behaalde grote successen in de springrichting, waarvoor hij een aantal zeer interessante merries heeft staan. Vink vindt de dressuur ook een schitterende sport waar hij enorm van kan genieten. Daarnaast bezit Jan Vink enkele tuigpaarden, waaronder Nederlands Kampioene van 2010 Wendelrose (v.Manno) en Gouden Zweep-winnares Castilla BH (v. Plain's Liberator).

 

Net buiten Sliedrecht te midden van vele hectare weiland liggen de wortels van stoeterij Black Horses. met 65 stallen, een binnenmanege en een grote opfok is alles aanwezig om stoeterij BLack Horses op de internationale hippische kaart te zetten.

 

Vink is een liefhebber van de vierspansport en met de Wereldkampioenschappen in Breda 2016 in het vooruitzicht ziet hij mooie kansen zijn netwerk uit te breiden in de  mensport: "ik ben een aantal keer als toeschouwer op een menwedstrijd geweest en ik kan er enorm van genieten. Ik ben zeker van plan de wedstrijden te gebruiken om relaties uit te nodigen zodat ook zij deze prachtige tak van paardensport leren kennen," licht Vink toe.

 

Zwart en Goud

 

IJsbrand Chardon is heel blij met de ondersteuning van Black Horses: "Dankzij Jan Vink kan ik me dit seizoen én volgend siezoen volledig richten op de voorbereidingen op het WK in eigen land. Jan heeft bovendien een groot aantal paarden staan, die wellicht geschikt zijn voor de vierspansport. Ik ga op dit gebied nauw met hem samenwerken en we sluiten niet uit dat we na 2016 de samenwerking voortzetten."

 

Chardon en zijn team gaan vanaf dit siezoen gehuld in de kleuren van Black Horses, zwart en goud.

 

 

X
X


April 1, 2015 - Wedstrijden