FNRS Zitcompetitie

 

 

De FNRS Zitcompetitie gaat dit voorjaar voor de 12e maal van start. Door mee te doen met de FNRS Zitcompetitie maken de deelnemende ruiters zich niet alleen van een goede houding bewust, maar kunnen zij zich tijdens de competitie meten met ruiters die rijden op andere FNRS Ruitersportcentra. De winnaar mag zich een jaar lang "Bestzittende manegeruiter 2015" noemen. De winnaars uit de vier categorieen ontvangen de hoofdprijs: het "Dagje Academy". De ruiters ontvangen tijdens het "Dagje Academy" onder andere een priveles van Imke Schellekens-Bartels.

 

Iedere ruitersportcentrum mag per categorie drie deelnemers afvaardigen naar de regiofinale.

De afgevaardigen van Manege Chardon:

 

Categorie 1

1) Kiki Beeren

2) Daphne Wagteveld

3) Julie Tucker

 

 

Categorie 2

1) Tessel van Gameren

2) Anouk Ammerlaan

3) Lotte Wijshake

 

 

Categorie 3

1) Sofie van Sluis

2) Iris Bulsing

3) Aline Boels

 

 

Categorie 4

1) Christel den Dunnen

2) Louisa de Ronde

3) Jeannette van Bommel

 

 

Het vervolg op de regiofinales is de kwartfinale, deze wordt op zondag 6 september 2015 georganiseerd door de FNRS. De kwartfinale wordt verreden op twee locaties, te weten:

- HC de Delft te Assendelft

- Manege Ravenswaaij te Ravenswaaij

 

De halve finale is het vervolg op de kwartfinale. De halve finale wordt georganiseerd op het grootste paardenevenement van Nederland, namelijk Horse Event in Ermelo. De halve finale vindt plaats op zaterdag 12 september 2015.

 

De finale vindt plaats op dezelfde dag als de halve finale tijdens Horse Event. Per categorie wordt een ruiter uitgeroepen tot "Bestzittende FNRS Manegeruiter van het jaar 2015".April 14, 2015 - Wedstrijden