Horst 2015

 

 

Afgelopen weekeinde hebben Ijsbrand en Bram Chardon super gespresteerd in Horst.

 

Bram Chardon reed een hele goede dressuurproef met zijn pony's, die werd beloond met een eerste plaats. Bram kreeg een score van 40,2 strafpunten. Zaterdag was de marathondag voor Bram. De pony's waren in topvorm en liepen een super marathon. Na de marathon stond Bram ver aan de leiding, 1 afgeworpen balletje in de vaardigheid bracht geen gevaar voor de overwinning. Bram heeft de wedstrijd met 15 punten voorsprong gewonnen. Joey van de Ham behaalde een mooie tweede plaats.

 

Ijsbrand Chardon won ook de dressuur in Horst. Het was een spectaculaire proef. De voorpaarden Sam en Darco lieten zich van hun beste kant zien. De proef werd beloond met 36,9 strafpunten.

In de vaardigheid rolde helaas twee balletjes. Het voorpaard Darco vond het spannend in de vaardigheidsproef waardoor het span niet meer zo strak liep als in het losrijden.

In de marathon maakte Darco het helemaal goed. Het span voelde heel fijn aan. De 6 jarige Eddy liep zijn eerste wedstrijd in Horst en liep in alle onderdelen mee. Het gevoel met Eddy was top.

Ijsbrand werd uiteindelijk derde in de wedstrijd.

 

Bram en Ijsbrand rijden samen in Windsor van 13 t/m 17 mei.

 

Zie hier voor meer foto's van Horst

 

 

 April 20, 2015 - Wedstrijden