Vecses 2015

 

Ijsbrand heeft een super week gehad in Vecses met de paarden: Darco, Danbrozie (Sam), Don Marcell (Torgny), Zion & Whooper.

De dressuur liep goed. Het werd nog even spannend toen Ijsbrand over een hekje heen reed net voor de stap, maar op de korte zijde kreeg hij ze weer onder controle, waardoor de paarden het stap onderdeel weer helemaal goed deden. Met een uiteindelijke tweede plaats en 37.10 strafpunten stonden we er goed voor.

De marathon ging super. Het was hartstikke warm (+- 32 graden). De paarden waren topfit en maakten geen fouten. Dit resulteerde in een tweede plaats in de marathon en een tweede plaats in het voorlopige overall klassement.

De vaardigheid was een redelijk lastig parcours. De paarden liepen subliem. Ysbrand bleef foutloos maar kreeg 1.15 tijdstrafpunten. Lazar stond op de eerste plaats, dus reed als laatste naar binnen. Hij had de pech dat zijn swing midden in het vaardigheidsparcours afbrak, waardoor de bel ging en hij 5 strafpunten kreeg. uiteindelijk finishte hij met 11.03 strafpunten in de vaardigheid. Dit kostte hem de winst.

Het is niet de manier waarop Ijsbrand wil winnen, maar hij is wel super tevreden over hoe de paarden de wedstrijd hebben gelopen.

 klik hier voor een aantal foto's gemaakt door Krisztina HorváthJune 6, 2015 - Wedstrijden