Pensionstal Chardon: een accommodatie met vele mogelijkheden!

Het zal de pensionpaarden aan niets ontbreken. Ruime boxen, stallen met veel licht en frisse lucht door de buitenluiken en de geventileerde nokken. Iedere dag vers stro en hooi of voordroog gras naar wens. Topkwaliteit krachtvoer van leverancier PAVO. Medische begeleiding door Dierenkliniek de Delta of een andere kliniek naar wens. Voetverzorging door hoefsmederij Jeroen van de Wiel, iedere dinsdag aanwezig.

Binnen en buiten!

Ook wat betreft de rijbanen is het prima geregeld. De binnenbaan is 20m bij 65m. De buitenbaan is 40m bij 80m. Beide rijbanen zijn voorzien van een bodem van firma Agterberg. Dit maakt samen met de longeerpiste, de paddocks en de stapmolen het geheel tot een plaats waar je als ruiter altijd heerlijk met je paard bezig kunt zijn.

Gedurende de zomermaanden kunnen de paarden dagelijks een paar uurtjes in de wei. Verder kan de ruiter veilig met zijn paard in het recreatiegebied Midden-Delfland komen om daar te genieten van de rust en de natuur. 

                                    

Zadelkamer en wasplaats met solarium

De ruime zadelkamers met royale zadelkasten en dekenrekken zijn voorzien van verwarming. Deze ruimtes worden ’s nachts afgesloten en op alarm gezet. Verder zijn er wasplaatsen, voorzien van warm en koud water en is er een solarium.

 

Rijopleiding voor pensionruiters

Voor de ruiters is er instructie in elke discipline op ieder gewenst niveau.

Raymond Lavigne is onze dressuurinstructeur, zelf ZZ-licht dressuur gekwalificeerd en in bezit van het ORUN diploma.
Jeannette Chardon is in het bezit van het ORUN diploma niveau 4. Daarnaast heeft zij ervaring op internationaal niveau in de 3* eventing. Dat maakt haar een allround instructrice.

 

Officiële KNHS wedstrijden

Voor de wedstrijdruiters organiseert rijvereniging Rehoboth maandelijks een officiële KNHS dressuurwedstrijd voor de klasse B tot en met Z. 

 

Stallingstarief: € 445,00 per maand

 

Bekijk hier onze huisregels